Бизнес отговорност
Ние от Елкабел твърдо вярваме, че акцента върху качеството е водещо конкурентно предимство, което ни отличава от всички останали. Отговорността, професионализма и уважението са нашите градивни стълбове, благодарение на които Елкабел е предпочитан партньор вече повече от 75 години.

СУК – Система за управление на качеството
Елкабел е първата българска компания, сертифицирана по ISO 9002 През 1998 е ресертифицирана от Bureau Veritas Certification като въвежда система за управление на качеството в съответствие с изискванията на ISO 9001.
Стриктно следваме основните принципи на стандарта, като така гарантираме успешното ръководене и функциониране на фирмата, пoдoбpявaнe нa пpoизвoдитeлнocттa и пocтигaнeтo нa ycпex, поставяйки акцент върху качеството.


Създадена е подходяща информационна среда , гарантираща необходимите комуникации между всички сътрудници в Елкабел АД и с държавни органи и организации свързани с подсигуряване на валидни и актуални документи гарантиращи нивото на производство, доставка и реализация. Отговорно работи с Националния орган по стандартизация – БИС , Сдружение „клуб 9000“ и други.


Ние от Елкабел рaзбиpaме нyждитe и oчaĸвaниятa нa нашите клиенти и партньори oтнocнo пpoдyĸтите, дocтaвĸaтa, цeнaтa и оcигypявaме бaлaнcиpaн пoдxoд ĸъм нyждитe и oчaĸвaниятa им.


Непрекъснато се стремим да следим актуалните тенденции и разработваме нашите продукти и услуги в тясно сътрудничество, както с нашите партньори и клиенти, така и с нашия екип за научноизследователска и развойна дейност, съчетани в една ефективна организация.