Заетост за теб

Новини сряда, 04 ноември 2020

      „Заетост за теб“ е проект на Агенция по заетостта, чрез който Елкабел АД предоставя подкрепа за реинтеграция в заетост на осем безработни лица, останали без работа вследствие от възникналата пандемия и разпространението на COVID – 19. 

Благотворителен турнир по футбол в подкрепа на Доби с участие на отбора на Елкабел АД

Новини понеделник, 17 февруари 2020

Благотворителният футболен турнир в подкрепа на Доби се превърна в неповторимо събитие, което ще помогне на детето да се излекува. Събраната сума е в размер на 4020 лева.

Коледно представление от Детска градина "Звездица"

Новини петък, 20 декември 2019

Най-истинската и сърдечна коледна честитка получихме  днес ние от екипа на ЕЛАКБЕЛ АД. Деца – коледари от бургаската детска градина „Звездица“  изпълниха с празнично настроение административната сградата на бургаската компания.

Успешно издържани държавни изпити за първите ученици от ПГМЕЕ

Новини понеделник, 10 юни 2019

Успешно издържани държавни изпити за първите ученици, чиято практика се проведе в Елкабел АД.

Среща между специалисти на завода и проф. д-р инж. Петър Наков от Технически университет гр. София

Новини петък, 12 април 2019

В Елкабел АД, гр Бургас се проведе среща между специалисти на завода и проф. д-р инж. Петър Наков от Технически университет гр. София. Целта на срещата бе докладване на резултатите от проведени изпитвания на термична устойчивост на екран от ALPE лента (алуминиева лента с едностранно полиетиленово покритие, ориентирано към обвивката от полиетилен) при ток на късо съединение, проведени в лаборатория „Техника на високи напрежения” на ТУ-София.